BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Homelander Olarak Tanıdığımız Ünlü Oyuncu Deprem İçin Kampanya Başlattı! Ne Kadar Para Topladılar?

Depremzedeler için yardım kampanyasına dünyaca ünlü oyuncu Antony Starr da katıldı. Türkiye’de Kahramanmaraş pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem ve ardından başka bir depremin gelmesi 10 ile yansıdı ve Dünya tarihinde en büyük deprem felaketi oldu. Bu depremden sonra evler, yıkıldı. Depremde evleri yıkılan insanlara önce Türkiye genelinde yardım başladı ardından Dünya geneline yayıldı.

Birçok ünlü isimler bağışlarda bulundu. Bunlardan en dikkat çeken isim ise Kendisini Amazon prime dijital platformda yayınlanan The Boys dizisinden tanıdığımız Homelander karakterini canlandıran Antony Starr, Türkiye için yardım kampanyası başlattı.

Bu deprem görüntülerine sessiz kalmayan Dünyaca ünlü oyuncu Depremzedeler için yardım kampanyası başlattı ve yüksek meblağda para toplandı. İnstagram sayfasında kampanya açan ünlü oyuncu şimdiye kadar 4 Milyon TL’den fazla para toplanmış bulunmakta. Tüm dünyanın seferber olduğu bu kötü olayda yardımlar gelmeye devam ediyor. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku