BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İkinci Tur İçin Ekrem İmamoğlu’ndan Açıklama: ‘Bazı Kurumların Güçlünün Yanında Olduğunu Biliyoruz’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı olan Ekrem İmamoğlu, Demokrasi Neferleri Buluşması’nda seçimler hakkında önemli bir konuşma gerçekleştirdi. İmamoğlu, burada yapmış olduğu konuşmada, 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin yeni bir dönem olduğunu vurguladı. Ona göre, bu seçim tercihlerin değişebileceği ve farklı sonuçlar doğurabileceği bir süreç olacaktır. İlk turda yaşanan deneyimlerden ders çıkaran İmamoğlu, bu süreçte gereken her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Konuşmasında, kirletme politikalarının, yalan ve iftira politikalarının uygulandığına dikkat çeken İmamoğlu, edep ve ahlaklarına uyarak bir süre sessiz kaldıklarını belirtti. Ancak, karşı taraftan gelen yalan ve iftiralara net bir şekilde cevap vereceklerini ve hadlerini bildireceklerini dile getirdi. 28 Mayıs tarihinde sandık hakimiyetini sağlamanın en önemli konu olduğunu vurgulayan İmamoğlu, sandığa hakim olmanın seçimden önce başlayan bir süreç olduğunu ve her dakikasının önemli olduğunu söyledi.

İmamoğlu, sandığı terk etmek veya şikayet etmek gibi bir seçeneğin olmadığını vurguladı. Türkiye’nin neferlerine böyle bir davranışın yakışmadığını belirtti. O gün sandıklarda 1 milyon kişi olacaklarını ifade eden İmamoğlu, kendi yılgınlık ve karamsarlık duygularının sadece kendilerini yenmesine izin vermeyeceklerini söyledi. Mücadele azimlerinin kimseye yenilmediğini ve yenilmeyeceğini vurguladı. İmamoğlu, o bir avuç insanın gerçek niyetlerini bildiklerini ve onların manipülasyonlarına kanmayacaklarını ifade etti. Ayrıca, bazı kurumların güçlülerin yanında yer aldığını fakat kendilerinin hakkın ve haklının yanında olduklarını vurguladı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku