BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İmamoğlu’ndan Sert Tepki: “Ya Kendine İş Bulacak Ya Başka Parti Bulacak”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın son açıklamalarına sert tepki gösterdi.

İmamoğlu, Bakırköy’de seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada, Köksal’ın ifadelerine yanıt verirken, “Ya kendine iş bulacak ya da başka parti bulacak” dedi.

İmamoğlu’nun tepkisi üzerine gelen açıklamalarda, Köksal’ın geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra Uşak’ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmalar hatırlatıldı. Köksal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilmesi durumunda belediyenin kapılarını DEM Parti hariç tüm siyasi partilere açacaklarını belirtmişti.

İmamoğlu’nun tepkisine cevap veren Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar’ı DEM’lilerle ve HÜDA PAR’lılarla yönetmeyeceğim” ifadelerini kullanarak sözlerini savundu. Ayrıca Köksal, “Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak” şeklindeki sözlerinin arkasında durduğunu belirtti.

İmamoğlu’nun açıklamalarıyla birlikte Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı seçimlerindeki atmosfer daha da hareketlenirken, Köksal’ın sözleri ve İmamoğlu’nun tepkisi, seçim sürecindeki gündemi belirleyecek gibi görünüyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku