BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İnternetten ayda en az 2000 dolar kazanmak için müthiş bir yol

Günümüzde milyonlarca insan internet üzerinden kolay para kazanmanın yollarını arıyor. Bunun için çok fazla mesailer harcanıyor ama genellikle istenilen bir türlü olmuyor. Biz de bugün internet üzerinden nasıl para kazanılır? konusunu araştırdık ve sizler için kolay bir yol bulduk. 

Bu yöntem sayesinde hiçbir şekilde kodlama bilgisi olmadan ChatGPT üzerinden aylık 2000 dolardan fazla kazanabilirsiniz. 

İlk yapmanız gereken şey: 

http://dante-ai.com sitesine gidin.

Çoğu insanın bilmediği bu yeni bir iş modeli ile amaç şirketlere Dante sayesinde kendi verileriyle eğitilmiş chatbot’lar satmak. 

Peki şirketler bundan ne kazanıyor?

  1. Çalışanların iş yükünü azalıyor
  2. Maaşsız çalışan kişi tıpkı bir uzman gibi oluyor
  3. Müşterilerle iletişim kuruluyor

https://chat.dante-ai.com/

İkinci yapmanız gereken şey: 

Bir firma bulun ve hem firmanın web sitelesini hem de o alandaki dökümanları Dante AI’ya yükleyerek onlar için bir chatbot oluşturun.

Üçüncü yapmanız gereken şey:

Chatbot’u özelleştirin. Oluşturduğunuz chatbot’a müşteriniz olan şirketin logosunu, renklerini ve onlara uygun olacak samimi bir karşılama mesajı ekleyin.

Dördüncü yapmanız gereken şey:

Müşterinizin kendi web sitesine entegre edebileceği bağlantı oluşturun. Müşterileriniz oluşturduğunuz chatbot’u tek bir bağlantı ile kendi web sitelerine entegre ederek diledikleri gibi kullanma özgürlüğüne sahip olurlar.

Son olarak yapmanız gereken şey:

Eğittiğiniz chatbot için bir fiyat belirleyin ve şirketlere gönderin. Ayrıca Şirketlere chatbot’u kullanmak için aylık ödeme yapmaları gerektiğini de söylemeyi unutmayın. 

Bundan sonra yapmanız gereken şey arkanıza yaslanıp para kazanmak.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
2
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku