BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İrem Derici Bursa Konserine Doblo ile Gitti

Türkiye’nin pop müzik sahnesinin parlayan yıldızlarından İrem Derici, Bursa’da düzenlediği konserde sıra dışı bir giriş yaparak hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Ünlü şarkıcı, yaşadığı olumsuzluklara rağmen sahne performansıyla Bursalı müzikseverleri coşturdu.

İrem Derici’nin Bursa konseri, sadece müzikle değil, aynı zamanda sanatçının olaylara bakış açısı ve mizah anlayışıyla da konuşulmaya değerdi. Ünlü popçu, konser öncesinde yaşadığı talihsizlikleri samimi bir şekilde paylaşarak izleyicilerle arasındaki bağı güçlendirdi.

Bursa’ya Fiat Doblo ile gelerek dikkat çeken İrem Derici, konser öncesinde başına gelen olayları espriyle süsleyerek anlattı. Provalarına gitmek için yola çıktığında aracının lastiğinin patladığını belirten Derici, ardından telefonunun bozulduğunu ve Bursa’ya getirecekleri aracın yoldayken alev aldığını ifade etti. Bu arada yaşanan talihsizliklere rağmen Derici’nin espri anlayışı konser öncesi gülüşmelere neden oldu.

Konser süresince İrem Derici, enerjik sahne performansıyla seyirciyi coştururken, repertuarındaki hit şarkılarıyla da unutulmaz anlar yaşattı. “Yansın Geceler”, “Zorun Ne Sevgilim”, “Sevgi Olsun Taştan Olsun” gibi şarkılarını seslendiren Derici, dinleyicilere müzik dolu bir gece yaşattı.

Sahne aralarında izleyicilerle samimi bir şekilde sohbet eden İrem Derici, konserin hazırlıkları ve yaşadığı talihsizlikler hakkında detaylı bilgiler verdi. “Provalarıma gitmek için önce lastik patladı, sonra telefon bozuldu. Şimdi de Bursa’ya gelirken alev alan araçla saplandık. Size yetişmek için otostop çekeceğim artık öyle bir noktadayım” diyerek izleyicileri güldürdü.

2 saatten fazla süren konserin ardından alkışlar eşliğinde sahneden ayrılan İrem Derici, Bursalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Pop müziğin sevilen ismi, mücadeleci ve esprili kişiliğiyle konserin sonunda konuklarını selamladı ve teşekkür etti.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku