BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İstanbul’da Şiddetli Fırtına ve Lodos: Kadıköy Sahili Fırtınanın Etkisi Altında

İstanbul, dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli lodos ve fırtına ile sarsıldı. Özellikle Kadıköy sahilinde etkili olan fırtına, denizde yüksek dalgaların oluşmasına neden oldu. Sabah saatlerine kadar devam eden bu doğa olayı, sahilde ilginç manzaralara sebep oldu.

Kaya Parçaları ve Çöpler Sahile Atıldı

Kadıköy sahilindeki kayalıklara vuran şiddetli dalgalar, kaya parçalarını ve denizde bulunan çöpleri kıyıya attı. Fırtına nedeniyle yüksek dalgaların sahil boyunca vurması, deniz kenarında bulunan çöplerin sahile sürüklenmesine yol açtı. Bu durum, sahilin temizlenmesi için belediye ekiplerini harekete geçirdi.

Lodosun Etkisi Sürüyor

Dün gece İstanbul genelinde etkisini gösteren lodos, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Kadıköy sahilinde lodosun etkisiyle yükselen dalgalar, sahilde bulunan vatandaşları şaşırttı. Denizde oluşan çöpler ve sahil kenarındaki kayalar, yüksek dalgaların etkisiyle karaya atıldı.

Belediye Ekipleri Temizlik Çalışmalarına Başladı

Fırtına sonrasında sahile vuran çöpler ve kayalıklar, Kadıköy Belediye ekipleri tarafından temizlenmeye başlandı. Ekipler, sahil boyunca oluşan atıkları toplamak ve sahili tekrar düzenlemek için çalışmalara hızla başladı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku