BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Katil Cezaevinde Saldırıya mı Uğradı? Aile Avukatlarından Açıklama

Gaziemir ilçesinde, 31 Aralık 2023 tarihinde meydana gelen ve Türkiye’yi derinden sarsan taksi cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Evli ve 2 çocuk babası olan Oğuz Erge’nin taksi şoförü olarak çalışırken, yüzünde medikal maske ve başında kapüşon bulunan bir kadın müşteri olan Delil Aysal tarafından öldürülmesiyle ilgili yaşananlar, kamuoyunun büyük ilgisini çekmişti.

Görüntülere yansıyan olayda, Aysal’ın Erge’ye çeşitli adreslere dolaştırıldıktan sonra yanındaki tabancayla ateş ederek cinayeti işlediği ve ardından araçtan uzaklaştığı görüldü. Zanlı Aysal kısa süre sonra yakalanarak tutuklandı, ancak ilk ifadelerinde cinayeti üstlenmesine rağmen çelişkili ifadeler verdiği belirtildi.

Katil Yaralandı mı?

Son olarak, cezaevine gönderilen Aysal’ın mahkumlar tarafından ağır darp edildiği ve yaralandığı iddia edildi. Ancak, bu haberlerin gerçekliğinin olmadığını belirten Oğuz Erge’nin ailesinin avukatları, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Avukatlar Oğuzhan Aslan, Ahmet Serkan Göktürk ve Orhan Bakkal tarafından yapılan ortak açıklamada, adli sürecin yakından takip edildiği ve soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü vurgulandı. Ayrıca, bazı sosyal medya hesaplarında dolaşan ve Aysal’ın cezaevinde saldırıya uğradığı yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğu belirtildi.

Açıklamada, müvekkillerinin tek beklentisinin failin hak ettiği en ağır cezayı alması olduğu ve resmi makamlarca ve avukatları tarafından yapılacak açıklamalar dışındaki haberlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca, Oğuz Erge ve ailesine yönelik hakaret içerikli paylaşımlara ilişkin adli sürecin başlatılacağı ifade edildi.

Gaziemir’deki taksi cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, kamuoyu olayın tüm detaylarını yakından takip etmeye devam ediyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku