BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kayseri Spor AŞ Okçulukta Parlıyor: Türkiye Şampiyonasında 4 Gümüş Madalya Kazandı!

Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri Spor AŞ Spor Kulübü, gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Şampiyona, 22-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştiriliyor ve bugüne kadar Kayseri Spor AŞ Spor Kulübü sporcuları, 4 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Klasik Yay U21 Erkekler Kategorisinde mücadele eden Kutay Tek, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanma başarısı gösterdi. Aynı kategorideki takım yarışmalarında ise Kutay Tek, Kamil Türkmen ve Resul Talha Göveç’ten oluşan Kayseri Spor A.Ş takımı, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kayseri Spor AŞ’nin elde ettiği bu başarı, sporcuların yetenekleri ve antrenörlerin yönlendirmeleriyle birleşerek ortaya çıkan bir zafer olarak değerlendirildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, dereceye giren sporcuları ve antrenörleri Emre Çömez ile Gizem Elmaağaçlı’yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bu başarı, Kayseri Spor AŞ’nin spor alanındaki etkileyici performansını bir kez daha gözler önüne seriyor. Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden biri olarak, Kayseri Spor AŞ’nin okçuluk branşındaki bu başarısı, şehrin spor kültürüne ve genç yeteneklere olan katkısını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku