BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kılıçdaroğlu nerede tatil yapıyor? açıklama geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerin ardından bir süre siyasete tatil arası verdiği iddia edildi.

İddialara göre, 24 Haziran tarihinde Kılıçdaroğlu’nun eşi, kızı ve torunlarıyla birlikte Antalya’da lüks bir villada tatil yaptığı ileri sürüldü. İddialara göre Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran’da Antalya’da geceliği 326 bin liraya VIP konsept villada tatil yaptığı ileri sürüldü.

Ancak CHP Teyit hesabı tarafından yapılan açıklamada, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Açıklamada, “Sayın Genel Başkanımızın yoğun seçim çalışmaları sonrası; kıymetli eşi, kızları, gelini, oğlu, damadı ve torunları ile gerçekleştirdiği 5 günlük tatil ile ilgili yapılan haberlerdeki ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.

Bu açıklama doğrultusunda, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerin ardından ailesiyle birlikte kısa bir tatil yaptığı, ancak iddialarda belirtilen lüks villada tatil yapmadığı ifade edildi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku