BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kılıçdaroğlu’ndan kredi kartı borcu olanlara çağrı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Videoda, kredi kartı borcu olanlara seslenen Kılıçdaroğlu, vatandaşlara çağrıda bulundu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Kredi kartı borcundan dolayı zor durumda olan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Sizi anlıyorum, borçlarınızı ödemekte güçlük çektiğinizi biliyorum. İcra dairelerindeki dosyalarınızın olduğunu da biliyorum.  Vatanını seven sandığa gelsin!” dedi. 

“KESİN ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ”

“İktidara geldiğimizde, bireysel kredi kartı borçlarına kesin bir çözüm getireceğiz. Erdoğan’ın neden olduğu ekonomik buhran sebebiyle biriken borçlarınızı devletimizin kaynaklarıyla bankalardan devralacağız.”

“BORÇLARI ÜSTLENECEĞİZ”

“Bankalarla müzakere ederek, belirli bir indirimle bu borçları üstleneceğiz. Borç altında ezilen vatandaşlarımız için ödeme kolaylıkları sağlayacağız.

Kredi kartı borcunun sadece ana parasını tahsil edeceğiz ve bunu 36 ay taksitle yapacağız. Faiz miktarı tamamen silinecek.

Bu sayede halkımız faiz yükünden kurtulacak ve rahat bir nefes alacak. Borç sarmalı yüzünden aileler dağılmayacak.”

“VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN”

Sevgili vatandaşlarım, 28 Mayıs artık sadece bir seçim değil, aynı zamanda ağır borçlardan kurtulma veya ülkenin borç batağına saplanma konusunda bir referandumdur. Vatanını seven, geleceğini düşünen herkesi sandığa gitmeye davet ediyorum. Bu seçimde, ülkenin ekonomik sıkıntılarına çözüm bulacak, borç yükünü hafifletecek ve vatandaşlarımıza yeni bir umut sunacak adımlar atılabilir. Sizlerin oy gücü, bu değişim için önemli bir etkendir. Lütfen vatanınıza sahip çıkın ve yarınınızı düşünerek sandığa gidin.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku