BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Sigara Fiyatlarına Dev Zam Geliyor! İşte Detaylar

Alınan son dakika gelişmelerine göre sigara fiyatlarına zam yapılacağı duyuruldu ve bu durum sigara satışlarının durdurulmasına neden oldu. Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sektördeki maliyetlerin artması sebebiyle sigara fiyatlarına paket başına 3 TL zam yapılacağını açıkladı. Bu zamın tüm markaları etkileyeceği ve önemli markaların, like BAT, JTI ve Philip Morris’in de fiyatlarının yükseleceği belirtildi. Zamın ne zaman gerçekleşeceği ve fiyat artışının tam olarak ne kadar olacağı ise henüz net bir şekilde açıklanmadı.

Bu zam haberleri sonrasında sigara satışları tamamen durdu ve piyasada sigara bulunmamaktadır. Erol Dündar, zam tarihi konusunda kesin bir bilgi vermezken, seçimlerden hemen sonra sigara fiyatlarının yükseleceğini söyledi. Bu durum, seçimler öncesinde piyasada sigara bulunmamasına neden olmuştur. Ancak, tam olarak ne zaman gerçekleşeceği ve sigara fiyatlarının ne kadar artacağına dair detaylı bilgiler henüz paylaşılmamıştır.

Sigara fiyatlarına yapılacak zam kararı, sektördeki maliyetlerin artmasıyla doğru orantılı bir şekilde alınmıştır. Maliyetlerin yükselmesi nedeniyle sigara fiyatlarına 3 TL zam yapılacağı belirtilmiştir. Bu zamın tüm markalara uygulanacağı ve önemli markaların da fiyatlarının etkileneceği ifade edilmiştir. Sigara fiyatlarındaki bu artış nedeniyle piyasada sigara satışları tamamen durdurulmuştur. Zamın ne zaman gerçekleşeceği ve sigara fiyatlarının ne kadar yükseleceği ise net olarak açıklanmamıştır.

Sigara fiyatlarına yapılacak olan zam kararı, sektördeki maliyetlerin artması nedeniyle alınmıştır. Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına paket başına 3 TL zam geleceğini duyurmuştur. Bu zamın tüm markaları etkileyeceği ve büyük markaların da fiyatlarının yükseleceği ifade edilmiştir. Zam haberleri sonrasında sigara satışlarının durduğu bildirilmiştir. Ancak, zamın ne zaman gerçekleşeceği ve sigara fiyatlarının ne kadar artacağı konusunda kesin bir bilgi verilmemiştir. Erol Dündar, zam tarihini seçimlerden hemen sonra beklediklerini söylemiştir. Bu nedenle, piyasada sigara bulunmaması seçimler öncesinde alınan bir tedbirdir. Detaylı zam tarihi ve fiyat artışı bilgileri ilerleyen süreçte açıklanabilir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku