BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kızılay, 1500 Personel Alımıyla İstihdam Kapılarını Aralıyor – KPSS Şartı Aranmadan İş Fırsatı!

Kızılay, sağlık sektöründeki eleman eksikliğini gidermek amacıyla personel alımları yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilana göre, KPSS şartı aranmayacak ve hasta kayıt personeli departmanında çalışacak personel alımları yapılacak. Kızılay’ın 4 tam teşekküllü hastanesi ve 2 tıp birimi bulunmaktadır.

Kızılay tarafından yapılan açıklamaya göre, kurum bünyesinde 1500 personel alımı gerçekleştirilecektir. Hasta kayıt departmanı için personel alımı yapılacak ve bu pozisyonda çalışacak personellerin görevleri şunlardır: hastalara gerekli bilgileri aktarmak, randevu planlamak, hastanın kayıt işlemlerini tamamlamak, hastalardan ödeme almak ve fatura kesmek gibi görevlerdir.

Kızılay personel alımları için başvuruda bulunmak isteyen adayların belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. KPSS şartı aranmadığı belirtilirken, adaylardan istenen özellikler şunlardır: ilgili bölümden mezun olmak, hastane otomasyon sistemleri konusunda tecrübeli olmak, en az 3 yıl sağlık sektöründe deneyim sahibi olmak, daha önce “Hasta Kayıt Yetkilisi” pozisyonunda çalışmış olmak, hasta ve hasta yakınlarıyla etkili iletişim kurabilme ve empati yapabilme becerisine sahip olmak, planlama ve organizasyon yeteneğine sahip olmak, insan ilişkilerinde başarılı, sabırlı, güler yüzlü ve dinamik olmak, Microsoft Office programlarını kullanabilme becerisine sahip olmak.

Yukarıda Belirtilen Şartları Sağlayan Adaylar Başvurularını https://basvuru.kizilaykariyer.com/p34urr56kbxjwplxhpbmgqw3u3.job adresi üzerinden yapabilirler.

Kızılay’ın sağlık sektöründe gerçekleştireceği personel alımları ile ilgili detaylar yukarıda yer almaktadır.

Haberleri ilk siz okuyun, Buzdağı Haber sitemizde bildirimleri aktif edin.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku