BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Komedyen Cem Yılmaz’ın Espri Dolu Anonsuyla Power Müzik Ödülleri Sahnesi Kahkahaya Boğuldu!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, düzenlenen bir törende ödül sunmak için sahneye çıktı. “Yılın Şarkısı” ödülünü duyururken espri yapmaktan kendini alamayan Yılmaz, Mabel Matiz’in “Antidepresan” şarkısı için Nihat Doğan ile düet yaptığını söyleyerek “Nihat Doğan & Mabel Matiz” şeklinde duyurdu.

Mabel Matiz Antidepresan

Mabel Matiz’in Mert Demir ile düet yaptığı “Antidepresan” şarkısı müzik dünyasında büyük bir etki yaratmış ve birçok ünlü isim tarafından seslendirilmişti. Nihat Doğan’ın da bu şarkıyı yorumlaması ve yorumunun alay konusu olmasıyla gündemde kalmıştı.

Cem Yılmaz, Power Müzik Ödülleri

Cem Yılmaz, Power Müzik Ödülleri’nde “Yılın Şarkısı”nı duyururken ödülü kazanan şarkının “Antidepresan” olduğunu açıklarken esprili bir şekilde “Nihat Doğan & Mabel Matiz” ifadesini kullanınca herkes gülmekten kendini alamadı. Mabel Matiz, bu esnada kahkaha atarak ödülünü almak için sahneye çıktı.

Nihat Doğan daha önce katıldığı bir televizyon programında Mabel Matiz’in “Antidepresan” şarkısını seslendirmiş ancak yorumu eleştirilmişti. Matiz’den şarkıyı isteyen Doğan, olumsuz bir yanıt almıştı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku