BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kulüp Yöneticisi Para Bulamayınca Lisans Parası İçin Cep Telefonunu Sattı

Ağrı’nın amatör ligde mücadele eden holdingle, Ağrı İdmanyurdu Spor Kulübü’nün yöneticisi Kenan Aydemir, gösterdiği fedakarlıkla büyük takdir topladı. Lisans parasını ödemek için çareyi cep telefonunu satmakta bulan Aydemir, bu özverisiyle Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ’ın dikkatini çekti.

Ağrı ASKF’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Aydemir’in lisans parasını ödeyemeyince cep telefonunu satması ve buna karşılık ASKF Başkanı Erkan Kösedağ’ın Aydemir’e yeni bir cep telefonu hediye etmesi büyük ilgi gördü. Paylaşımda, “Lisans parası bulamayınca cep telefonunu satan Ağrı İdmanyurdu Spor kulüp yöneticisi Kenan Aydemir’e teşekkür ederek kendisine yeni bir telefon aldık. Amatörler kocaman yürekli insanlar sayesinde bugünlere geldi.” ifadelerine yer verildi.

Ağrı İdmanyurdu Spor Kulübü, maddi sıkıntılara rağmen amatör ligde başarılı bir şekilde mücadele ediyor. Kenan Aydemir, lisans parasını ödemek için çabalarken, söz verilen desteklerin gelmemesi üzerine son çare olarak cep telefonunu satma kararı aldığını açıkladı. Aydemir, bu zorunlu fedakarlığını, takımının ligde başarılı bir performans sergilemesi için yaptığını belirtti.

Kenan Aydemir’in örnek davranışı, sadece cep telefonunu satmakla kalmayıp aynı zamanda amatör spora duyulan bağlılığı da ortaya koyuyor. Aydemir, yaşadığı maddi sıkıntılara rağmen takımını sahaya çıkarmak için elinden geleni yaparak spor camiasında takdir topluyor.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Kenan Aydemir’in örnek bir davranış sergilediğini vurgulayarak, “Kenan kardeşimiz amatör spora gönül vermiş biri. Takımının lisans parasını ödemek için cep telefonunu satması bizleri çok duygulandırdı. Biz de kendisine teşekkür ederek yeni bir telefon aldık. Amatör spor, böyle fedakar insanlar sayesinde ayakta duruyor.” şeklinde konuştu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku