BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Mansur Yavaş’a Akşener’in sözleri soruldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in son açıklamaları hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Yavaş, yerel seçimlerde ittifak konusundaki sorulara “Yorum yapmayacağım” yanıtını verdi. Ayrıca, İsmail Saymaz’ın Yavaş ile yaptığı görüşmeye dair şu açıklamalarda bulundu:

Mansur Yavaş, Akşener’in açıklamaları hakkında, “Dört milyon seçmenimiz var, hepsinin oyuna talibiz, o kadar. Başka bir şey söylemek, yorum yapmak istemiyorum. Önümüzdeki günlerde gerekirse açıklama yaparız. Çünkü adaylığımız henüz kesinleşmiş değil. Biliyorsunuz, CHP Parti Meclisi karar veriyor. Biz ‘Adayız’ diye çalışmalarımıza başladık” dedi.

İttifakın sağlanamaması durumunda ne olacağına ilişkin soruya ise Yavaş şu yanıtı verdi: “Ben iddialıyım. Dört buçuk yıldır çalışıyorum. Ankara halkı bu konuda bize onay veriyorsa devam ederiz, vermiyorsa… (Gülüyor) Elle gelen düğün bayram derler ya, bizimki de o. Ama her halükarda iddialıyız.”

Kendisine olan güvenini vurgulayan Yavaş, Ankara’da yaptıkları çalışmaların halk üzerinde olumlu bir etki yarattığını belirtti. Yüzde 68’lik memnuniyet oranını örnek göstererek, belediyecilik anlayışlarının olumlu sonuçlar verdiğini ifade etti.

Meral Akşener’in tutumunu yorumlamak istemeyen Yavaş, sessizliğini koruyarak açıklamalardan uzak durmayı tercih etti.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku