BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Masterchef kim elendi? İşte elenen ilk yarışmacı

Masterchef All Star eleme gecesi bitti. Masterchef All Star izleyiciler eleme gecesi sonrası merakla kimin elendiğini sorguladı. Masterchef All Star’dan kim elendi? Masterchef kim elendi? Masterchef All Star eleme, Masterchef’ten elenen yarışmacı? Masterchef’ten ilk elenen kim? gibi sorular soran Masterchef izleyicilerinin merakı bu gece sonuçlandı.

İşte Masterchef All Star’dan elenen ilk yarışmacı;

Masterchef All Star heyecanı tüm hızıyla sürüyor. İlk haftasını geride bıraktığımız yarışmada geçtiğimiz yılların önemli yarışmacıları ter döküyor.

Masterchef All Star eleme gecesinde heyecan doruktaydı. Güzide, Berker, Gamze ve Mert arasında geçen yarışmada Mehmet Şef’in şef tabağı yapılmaya çalışıldı. Oldukça zor ve aşamalı olan tabağı çıkarmak için yarışmacılar 50 dakika boyunca büyük çaba sarf etti.

İlk eleme gecesi olması sebebiyle 4 yarışmacı da elenmemek için Mehmet Şef’in tabağına en yakın tabak çıkarmaya çalıştılar. 

Bodrum’da yeni bir restoran açan Mehmet Şef’in menüsünde bulunan bu tabağa diğer yarışmacılar ve Somer ve Danilo Şef de hayran kaldı. 

Tabağı çıkarmak için oldukça zorlanan yarışmacılar, şeflere sundukları tabaklardan sonra  yarışmada kalmak için dua etmeye başladılar. 

4 yarışmacının da tabağını yiyen Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef değerlendirmeye geçip Masterchef All Star’dan ilk elenen yarışmacıyı açıkladı. Masterchef eleme gecesi tabağı en iyi yapan yarışmacı Gamze oldu. Masterchef eleme gecesi tabağını en iyi yapan ikinci yarışmacı ise mert oldu.

Masterchef All Star 2023 yarışmasından elenen isim ise Güzide oldu.

Tepki Göster
+1
0
+1
9
+1
24
+1
18
+1
0
+1
25
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku