BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Masterchef Şampiyonu “Uğur Kardaş” Tutuklandı! Neden Tutuklandı?

Türkiye’de yaşanan en büyük felaketlerden biri yaşandı. Bu olay tüm dünyada ses getirdi. Ülke Genelinde birçok ünlü isimler depremzedelere destek olmak için yardımda bulundu ve Afad’a yardımcı oldular. Bunlardan bir diğeri ise Eski Masterchef Şampiyonu Uğur Kardaş oldu. Masterchef türkiye eski yarışmacıları Depremzedeler için yemekler yapmak için 10 ilde yemek yapıyorlar.

Aralarında Mehmet şef’te yer alıyor. İnsanların yemek ihtiyacını karşılayan yarışmacılardan biri Uğur Aktar Depremzedeler hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Depremde yıkılmış evlerde enkazın altında insanları kurtarmaya giden eski yarışmacı şok edici açıklamalarda bulundu.

Uğur Kardaş, yayınladığı bir video’da; ” Enkazdan ceset çıkarıp kenara koyuyorlar. Afganlı biri gelip ölü bir kadın’ın kolunu keserek bileziklerini çalıyor” sözleri ile gündeme düştü.

Ardından kendisi hakkında tutuklama kararı geldi ve tutuklanmıştı. Daha sonra kendisi ” Ben olayı görmedim ama birkaç kişi öyle konuşuyordu” diyerek savunmaya geçti. Ardından Mahkeme kararı ile Tutuklanma kararı alındı Cezaevine girdi. Daha sonra mahkeme Uğur Kardaş’ın iddialarının gerçekliği olmadığına karar verilerek olay kapanmış oldu. Fakat eski Masterchef Şampiyonu ne zaman cezaevinden çıkar henüz bilinmiyor. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku