BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Panama’da Emekli Avukat Yolu Kapatan İki Çevre Aktivistlerini Vurdu

Panama’da yaşanan trajik olayda, 77 yaşındaki emekli bir avukat olan Kenneth Darlington, iki çevre aktivistini vurarak öldürdü. Bu üzücü olay, Panama’da büyük yankı uyandırdı ve çeşitli soru işaretleri beraberinde getirdi.

Saldırganın Kimliği

Saldırgan Kenneth Darlington, aynı zamanda profesör unvanına sahip bir kişi olarak tanımlanıyor. ABD ve Panama çifte vatandaşlığına sahip olan Darlington, şiddet eylemi nedeniyle tutuklandı. Panama’da, iki çevre aktivistini vurarak öldürmek suçlamasıyla karşı karşıya kalan Darlington, aynı zamanda yasadışı silah bulundurma suçlamasıyla da yargılanacak. Ancak, yerel medya, Darlington’un yaşlılığı nedeniyle hapis cezasından kurtulabileceği konusunda spekülasyonlarda bulunuyor.

Olay Anının Ortaya Çıkışı ve Görgü Tanıklarının Anlatımı

Olayın detaylarına dair elde edilen bilgilere göre, Darlington, Pan-Amerikan Otoyolu üzerinde gerçekleşen bir çevre protestosuna müdahale etti. Bu protestoyu görüntülemek üzere orada bulunan çok sayıda fotoğrafçı ve televizyon ekibi tanıklar arasındaydı. Olay anları, bu tanıklar tarafından kaydedildi.

Darlington’ın, bir grup erkekle hararetli bir tartışmaya girdiği ve önce “bu iş burada biter” dediği iddia ediliyor. Ardından, silahını çekerek iki aktivisti vurdu. Bu vahşi saldırı, çevre aktivistleri ve medya mensupları arasında büyük dehşete neden oldu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku