BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Real Madrid, Arda Güler’in Sakatlığıyla İlgilenen Doktoru Görevden Aldı

İspanyol devi Real Madrid Kulübü, Başkan Florentino Perez’e ve yıldız futbolcu Luka Modric’e yakın bir isim olarak bilinen Doktor Mihic’in görevden alındığını duyurdu. Marca gazetesinin iddiasına göre, özellikle Arda Güler’in sakatlık süreçlerinde uyguladığı tedavi yöntemleri, kulüp yönetimi tarafından “şüpheli” bulunarak doktorun görevine son verilmiş oldu.

Mihic, kulüpteki doktor ekibinin başında bulunuyordu ve özellikle Arda Güler, Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi önemli futbolcuların sakatlık tedavilerine liderlik ediyordu. Ancak, Marca’nın haberine göre, özellikle Arda Güler’in sakatlık sürecinde alınan kararlar ve uygulanan tedavi yöntemleri, kulüp içinde ciddi bir tartışma yaratmıştı.

Arda Güler’in ABD’deki hazırlık kampında yaşadığı sağ diz menisküs sakatlığı sonrasında yapılan ameliyatın, beklenenden daha uzun süre alması ve sonrasındaki tedavi süreçlerinin başarılı olmaması, kulüp yönetimini endişelendirmiş görünüyor. Marca, Türk futbolcunun sakatlıklarının tekrarladığını ve beklenen performansın ortaya çıkmadığını belirtti.

Real Madrid, Doktor Mihic ile yollarını ayırarak mevcut durumdan memnun olmadığını gösterdi. Bu kararla birlikte, kulüp yönetimi futbolcularının sağlık ve performansını en üst düzeye çıkarmak adına yeni bir strateji belirlemeyi amaçlıyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku