BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Sakine Garipoğlu Kimdir? Nilperi Şahinkaya ve Sakine Garipoğlu İlişkisi ve Tepkiler

Oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın, Sakine Garipoğlu ile bir tatil mekanında çekilen fotoğrafının sosyal medyada tepkilere neden olması, kamuoyunda büyük merak uyandırdı. Fotoğrafta yer alan Sakine Garipoğlu’nun kim olduğu ve Cem Garipoğlu’nun neyi olduğu yurttaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte Sakine Garipoğlu’nun kimliği ve Nilperi Şahinkaya ile ilişkisi hakkında ayrıntılar.

Sakine Garipoğlu, ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile çektirdiği fotoğrafın ardından gündeme gelen isimdir. Ancak, Sakine Garipoğlu’nun kimliği aslen Cem Garipoğlu’nun kardeşi olarak bilinmektedir. 13 yıl önce Türkiye’nin gündemine düşen ve ülkeyi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin faili olan Cem Garipoğlu’nun cezaevinde intihar etmesi, olayın kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Cinayetin ardından teslim olan Cem Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri’deki kapalı cezaevinde ölü bulunmuştu.

Nilperi Şahinkaya, Sakine Garipoğlu ile bir tatil mekanında çekilen fotoğraftaki tepkilere karşı sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Fotoğrafın, arkadaş ortamında bulunmalarından kaynaklandığını belirten Şahinkaya, bu konuda bilgisi olmadan yapılan linç kampanyasına tepki gösterdi.

Şahinkaya, olayın ardından “Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı.” şeklinde bir açıklama yaparak, kamuoyundaki spekülasyonların gerçek dışı olduğunu vurguladı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku