BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Shakira, Gerard Pique ile 11 Yıllık İlişkisini Sonlandırdıktan Sonra Lewis Hamilton ile Aşk Yaşıyor İddiaları

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, futbolcu Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra adı Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile anılmaya başlandı. İkili, birlikte daha fazla zaman geçirmeye başladıkları ve giderek yakınlaştıkları iddialarıyla gündeme geldi.

Shakira, iki çocuğunun babası olan Gerard Pique ile olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışlarında Lewis Hamilton ile görüntülendi. Bu durum, Shakira’nın Hamilton ile bir ilişki yaşadığı spekülasyonlarını beraberinde getirdi.

şarkıcı ve F1 pilotu birbirlerini tanımaya çalışıyorlar

Barcelona’da yapılan bir Formula 1 yarışının ardından Shakira ve Lewis Hamilton, birkaç arkadaşıyla birlikte akşam yemeğinde görüldüler. Bu buluşma, ikilinin ilişkileri hakkındaki iddiaları güçlendirdi. Daha sonra birkaç kez birlikte görüntülenen Shakira ve Hamilton’ın giderek yakınlaştığı ve “flört” aşamasında oldukları iddia edildi. People dergisine göre, şarkıcı ve F1 pilotu birbirlerini tanımaya çalışıyorlar, eğleniyorlar ve flört ediyorlar.

Shakira ve Gerard Pique’nin 11 yıllık ilişkisi, Pique’nin 23 yaşındaki sevgilisi Clara Chia ile birlikteliği nedeniyle sona ermişti. İlişkinin Pique’nin ihanetiyle sonlanması, magazin gündemine büyük yankı uyandırmıştı. Shakira, mesleği olan şarkıcılığı kullanarak sadakatsiz sevgilisine gönderdiği iğneleyici mesajlarla tepkisini dile getirmişti. Başlangıçta konuyla ilgili konuşmaktan kaçınan Shakira, sadece eski sevgilisi Gerard Pique’yi değil, onun için kendisini terk eden Clara Chia’yı da ağır şekilde eleştirmişti.

Shakira’nın Gerard Pique ile olan ilişkisini sonlandırmasının ardından adı Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile anılmaya başladı. İkilinin birlikte geçirdikleri zaman ve giderek yakınlaştıkları iddiaları medya ve hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Shakira’nın ilişki sürecindeki duygusal tepkileri ve açıklamaları da ilgi odağı oldu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku