BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Staj ve Çıraklık mağdurlarından önemli görüşme

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurlarının Taleplerini İnceleyecek.

Gölcük, Kocaeli – Kocaeli Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği yöneticileri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının yaşadığı sorunları ilettikleri bir görüşme gerçekleştirdi. Bu toplantı sonucunda Bakan Özhaseki, staj ve çıraklık sigortası konusunda gerekli inceleme ve araştırmaların yapılması talimatını verdi.

Staj ve çıraklık sigortası, genç çalışanların iş kazalarına ve sağlık sorunlarına karşı korunmasını amaçlayan bir önemli bir sosyal güvence sistemidir. Ancak, birçok stajyer ve çırak, bu sigortanın kendilerine yeterince sağlanmadığına dair şikayetlerde bulunuyorlar. Bu mağduriyetleri gidermek amacıyla Kocaeli Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği yöneticileri, Bakan Özhaseki’ye taleplerini ilettiler.

Dernek Başkanı Ersin Akengin ve diğer dernek yöneticileri, Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki’nin samimi yaklaşımı ve ilgisi için teşekkür ettiler. Özhaseki ise bu konuda gereken adımların atılması için gerekli talimatları vererek mağdurların taleplerine duyarlılığını gösterdi.

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, bu gelişmenin kendileri için umut verici olduğunu ve sorunlarının çözümüne yönelik bir adım atıldığını düşünüyorlar. Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki’nin inceleme ve araştırmaların sonuçlarını bekleyip bu sorunun çözümüne katkıda bulunması bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku