BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları İstanbul’da Buluşuyor: Kartal’da Büyük Miting Düzenlenecek!

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, geçtiğimiz ay Ankara’da düzenledikleri mitingin ardından bu kez İstanbul’da seslerini duyuracaklar. Staj ve çıraklık sigortası mağduru olan vatandaşlar, sorunlarının çözümü için kararlı bir şekilde mücadelelerini sürdürüyorlar. 18 Şubat Pazar günü saat 12.00 ile 15.00 arasında Kartal’da gerçekleşecek olan büyük İstanbul Mitingi için çağrıda bulunan Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği Kocaeli Şubesi, staj süreçlerinin SGK başlangıcı olarak kabul edilmesini talep ediyor.

SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ

Dernek tarafından yapılan açıklamada tüm mağdurların eyleme davet edildiği belirtildi. Açıklamada, “Bizim talebimiz staj ve çıraklık sürelerimizin SGK başlangıcı olmasıdır. Bu çözüm ile sorunumuz ilelebet son bulacak, ülkemizin ara eleman sorununa önemli bir adım atılacaktır. Gelin siz de milletinizden gelen bu çağrıya kulak verin” denildi. Ayrıca, 3308 Sayılı Kanun kapsamında fiilen çalışmış sigortalıların “4A Tescil Başlangıç” tarihinin “Hizmete Başlama Tarihi” olarak kabul edilmesi talep ediliyor.

Staj-Çıraklık Sigortası mağduriyetinin 38 yıldır devam ettiğine dikkat çekilen açıklamada, “Hizmete başlama tarihimizin kabulü ile son bulması için verdiğimiz mücadelede ve yürüdüğümüz bu doğru yolda yine sahalardayız. Haklı davalar her zaman kazanır. Birlikteliğimizin verdiği güçle, cesaretle hiç yılmadan ve mücadeleyi bırakmadan hep birlikte bu davayı kazanacağız. Hiçbir ayırım gözetmeksizin tüm mağdur kardeşlerimizi bekliyoruz. Sen yoksan çok eksiğiz” ifadelerine yer verildi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku