BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Türkiye ve İtalya, EURO 2032 Ev Sahipliğini Kazandı!

UEFA’nın Nyon’daki merkezinde gerçekleştirilen UEFA Yönetim Kurulu toplantısının ardından büyük bir heyecanla beklenen haber sonunda geldi. EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ev sahipliği Türkiye ve İtalya ortaklığına verildi. Bu müthiş başarı, iki ülkenin futbol severlerini coşturdu.

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, toplantının hemen ardından gerçekleştirilen özel bir törenle bu büyük müjdeyi duyurdu. Heyetler, basın mensuplarına poz vererek bu anlamlı anı ölümsüzleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve EURO 2032 adaylığında önemli bir rol üstlenen Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bu büyük başarıya ortak olmanın gururunu yaşadılar.

Törende ayrıca EURO 2028’in ev sahipliği de duyuruldu ve bu organizasyon Birleşik Krallık ve İrlanda Cumhuriyeti ortaklığına verildi. Bu, Avrupa futbolunun geleceği için büyük bir heyecan kaynağı.

EURO 2032’nin Türkiye ve İtalya’ya verilmesi, futbolseverlerin heyecanını doruklara çıkardı. Şimdi tüm gözler, bu büyülü turnuvanın muhteşem atmosferine ve unutulmaz maçlara odaklanmış durumda. Futbolun kalbi 2032’de Türkiye ve İtalya’da atacak gibi görünüyor!

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku