BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

81 ildeki EMADDER yönetiminden hükümete çağrı

Geçtiğimiz yıl EYT’nin çıkmasıyla oluşan yeni boşluk ile milyonlarca vatandaş emekli olamayıp mağdur olmuştu. Bunun üzerine harekete geçen mağdur vatandaşlar, dernek kurup organize olmaya başladılar. Gerek mitingler gerekse sosyal medya ve TV kanalları üzerinden seslerini sürekli hükümete duyurmaya çalışan milyonlarca yeni EYT’li  hükümete bir daha çağrıda bulundu.

Emeklilikte Adalet Derneği öncülüğünde 81 ildeki EMADDER yönetimi, sosyal medya üzerinden hükümete seslendi.

“EYT düzenlemesiyle akran, hatta daha küçük yaştaki ve bizlerden düşük prim gün sayısına sahip kardeşlerimiz 8 Eylül 1999 öncesi SGK girişi var diye bizlerden 17-20 yıl daha erken emekli oldular.” diyen kademeli emeklilik bekleyen EMADDER, “Bu düzenleme iş barışını bozmuş, adalet duygusunu sarsmış, vicdanları yaralamış ve vatandaşlar arasında ciddi bir ayırım yaratmıştır. Sizlerden talebimiz bu adaletsizliğin meclisimizde yapılacak yasal bir düzenlemeyle hakkaniyete kavuşturulmasıdır.” İfadelerini kullandı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku