BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ekrem İmamoğlu’ndan EMADDER’e büyük destek

21 Ocak’ta İstanbul Kartal’da büyük mitinge hazırlanan Emeklilikte Adalet Derneği üyelerine bir destek de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl seçimlerden önce Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili hükümet bir adım adım atmış ve milyonlarca EYT’li emekli olmuştu. Ancak yasada yapılan değişiklik ile yeni mağduriyetler ortaya çıkmıştı. Bu mağduriyetler üzerine harekete geçen binlerce vatandaş yeni bir oluşum içine girerek her alanda haklarını armaya başladı. Bu hak arayışları çerçevesinde 21 Ocak Pazar günü Kartal Meydanı’nda miting düzenleyecek olan Emeklilikte Adalet Derneği, üyeleriyle birlikte seslerini bir kez daha hükümete duyurmaya çalışacak.

Emeklilikte Adalet Derneği, desteği resmi X hesabı üzerinden paylaştı.

Bu miting için çeşitli kesimlerden destek alan EMADDER’e bir destek de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. Ekrem İmamoğlu, 21 Ocak Pazar Günü Kartal Medyanı’ndan yapılacak mitinge sıcak çay ve çorba ikramı ile destek vereceğini duyurdu.

EMADDER yönetimi, bu destek için Ekrem İmamoğlu’na ve İBB’ye teşekkür etti.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku