BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

AK Parti Karabük İl Teşkilatı, Milletvekillerini TBMM’de Ziyaret Etti

AK Parti Karabük İl Teşkilatı, seçimlerde AK Parti Karabük Milletvekili seçilen Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ı TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette heyet, milletvekillerine başarı temennilerini ileterek, yeni yasama döneminin hayırlı olmasını diledi. İl Başkanı Ferhat Salt ise teşkilat olarak Karabük için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı. Ziyaret sonunda heyet, milletvekillerine özel bir hediye sundu. İşte detaylar:

AK Parti Karabük İl Teşkilatı, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ı TBMM’de ziyaret etti. Heyette yer alan il yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Ferhat Salt önderliğinde milletvekillerine yeni görevlerinde başarı temennilerini ileterek, 28. yasama döneminin hayırlı olmasını diledi.

Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, seçim sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen teşkilata teşekkür ettiler. Heyetin ziyaretinden dolayı şükranlarını sunan milletvekilleri, teşkilat mensuplarına değerli desteğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

İl Başkanı Ferhat Salt ise ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, TBMM’den çıkacak her kararın Türkiye’nin yüzyıl yürüyüşünü güçlendireceğini belirtti. Birlik ve beraberlik içinde Karabük için çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Salt, teşkilat olarak hemşerilerinin ve Karabük’ün hizmetinde olacaklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda heyet, milletvekillerine özel bir hediye takdim etti. İslami motifli filografi tablosu, teşkilatın milletvekillerine olan saygı ve değerlerini ifade etmek amacıyla seçilen anlamlı bir hediye oldu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku