BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ekrem İmamoğlu, CHP MYK’da Değişim Gerekiyor!

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olarak seçimleri kaybettikten sonra değişim vurgusu yaparak CHP Merkez Yürütme Kurulu’ndaki (MYK) değişim talebini dile getirdi. İmamoğlu, değişimin sadece bir kurul veya heyet değişimiyle olmayacağını ve toplumun değişim ihtiyacını dile getirdiğini belirtti. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemenin mümkün olmadığını vurgulayan İmamoğlu, CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve çok partili döneme geçiş yapan önemli bir siyasi parti olduğunu ve irtifa kaybedemez bir parti olduğunu ifade etti.

Aynı Hatalara Düşmeyerek Muhasebe Yapılmalı

İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede de değişim talebini dile getirdiğini ve ihtiyaç duyulduğunda detayları kamuoyuyla paylaşabileceğini belirtti. Özeleştiri yapılması gerektiğini ve 9 yılda 3 kez cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybettiklerini hatırlatan İmamoğlu, aynı hatalara düşmeyerek muhasebe yapılması gerektiğini vurguladı. Siyasi partilerin bir amaç olmadığını, hizmet aracı olduklarını ve değişim kavramının önemli olduğunu ifade eden İmamoğlu, toplumun beklentilerini ön planda tuttuğunu ve bu felsefeyi temsil etmeye kararlı olduğunu söyledi.

Değişimin sadece kurumsal bir değişim olmadığını belirten İmamoğlu, toplumun taleplerine kulak verilmesi gerektiğini ve her kesimin isteklerinin anlaşılması gerektiğini ifade etti. İmamoğlu, demokrasinin değişimi tarif etmek için önemli bir araç olduğunu ve hayatın en önemli kavramının demokrasi olduğunu vurguladı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku