BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ekrem İmamoğlu, Ne Yaptınız Diyen Vatandaşı Şok Etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bir pazar yerini ziyaret ettiğinde, bir vatandaşın “Ne yaptınız bize?” şeklindeki tepkisiyle karşılaştı. İmamoğlu, vatandaşın sorusu üzerine “Göstereyim mi size tek tek” yanıtını vererek, kendisine destekleyici hizmetleri tanıttı. İBB yetkilileri, konuşmalarını sürdüren vatandaşı İmamoğlu ile birlikte yapılan hizmetlerin olduğu metroları gezdirdi.

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan İmamoğlu, videonun altına “Sürpriz sonlu” notunu düştü. Paylaşılan videoda, vatandaşın İBB yetkilileri tarafından gezdirilirken ikna olduğu görüldü.

Vatandaş, “Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel bir hizmet olmuş. Böyle hizmetleri kim yaparsa yapsın, siyasi görüşü ne olursa olsun benim için hiç önem arz etmiyor. Önemli olan bu millete hizmet yapan insanın takdiri benim için” şeklinde konuştu.

Bu olay, İmamoğlu’nun belediye başkanı olarak yürüttüğü hizmetlerin vatandaşlar tarafından nasıl algılandığı ve desteklendiği konusunda bir örnektir. Vatandaşların gerçekleştirilen hizmetlere olan ilgisi, siyasi görüşten bağımsız olarak, toplumun ortak beklentisi olan etkili hizmetlerin önemini vurgulamaktadır.

İmamoğlu’nun bu ziyareti ve vatandaşın tepkisine verdiği yanıt, siyasetin halkla etkileşimini ve kamu hizmetlerinin vatandaşlarla olan ilişkisini gösteren önemli bir örnektir. Siyasi liderlerin vatandaşların beklentilerini anlamak ve onların sorunlarını çözmek için çaba sarf etmeleri, toplumun güvenini ve desteğini kazanmalarını sağlar.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku