BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Hande Baladın’a tehdit üstüne tehdit

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Yıldızı Hande Baladın, Tehdit Mesajlarına Maruz Kalıyor: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Suç Duyurusunda Bulundu

Sosyal medya hesaplarından sürekli tehdit edilen Hande Baladın, hedef gösterilerek, yüzüne asit atılacağı ve intikam alınacağı mesajlarıyla karşı karşıya kaldı. Tehditlerin ardı arkası kesilmeyince genç voleybolcu, yaşadığı ciddi durum nedeniyle güvenlik önlemleri alınması için hukuki yollara başvurdu.

Sabah gazetesine göre, tehditlerin sahibi olarak tespit edilen Mustafa N. isimli kişi, Eczacıbaşı takımına yönelik de ürkütücü ifadeler kullanarak “Sizin isminizin kurtuluşu yok. Birinizden birine zarar vermezsem sizden beter olayım” şeklinde tehditler savurmuştu.

Başsavcılığa yaptığı suç duyurusunda, tehditlerin şampiyonluğun hemen ardından başladığını belirten Hande Baladın, sistematik bir şekilde tehditlerin devam ettiğini ve korku içinde yaşamak zorunda kaldığını ifade etti. Can güvenliğinin tehdit altında olduğunu vurgulayan Hande Baladın, konunun ciddiyetinin önemsenmesi ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması çağrısında bulundu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku