BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kılıçdaroğlu’na yeni sansür

“Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) ardından telekomünikasyon şirketlerinin engeliyle karşılaştığını açıkladı. 

Kılıçdaroğlu, gazetecilere SMS göndermesini engelleyen telekomünikasyon şirketlerinin kendisini tamamen iletişimden mahrum bıraktığını belirtti. ‘Tümüyle karartma altındayım’ şeklinde konuştu.”

“Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kendisine uygulanan yeni sansürü anlattı.

“Sürekli iftiralar, yalanlar, sandıklarda tuhaflıklar, montaj videolar ve şimdi de mobil ekranlarımızın yasaklanması…” ifadelerini kullanan CHP lideri, gazetecilere programlarını duyurmak için mesaj gönderememesinin telekomünikasyon şirketleri tarafından engellendiğini belirtti. Kendisine yönelik sansür ve baskılarla ilgili olarak Erdoğan’a sorular yöneltti ve seçime girmemesini mi istediğini sordu. 

Kılıçdaroğlu, Türkiye’de seçimlerin yapılamadığını ifade ederek, Erdoğan’ı korkaklıkla suçladı. Son olarak, “Bu ülkeden ne istiyorsun, korkak adam!” şeklinde devam etti.”

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku