BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Mustafa Elitaş: “AK Parti Oylarını Patlatacağız”

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Mahalli İdareler Seçimleri için gerçekleştirilen Temayül yoklamasında yaptığı konuşmada, aday adaylarını birbirinden ayırmadan, birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini ifade etti. Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen Temayül yoklamasına AK Parti’nin önemli isimleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

Elitaş, yaptığı konuşmada, temayül yoklamasının AK Parti’nin 22 yıllık siyasi ömrü boyunca her sene gerçekleştirdiği, teşkilat mensuplarının kanaatlerinin önemli olduğu bir süreç olduğunu vurguladı. Aday belirleme sürecinde temayül yoklamasının yanı sıra anketlerin ve genel merkezin etkisiyle bir tercih hakkının olduğunu belirten Elitaş, bu çerçevede sürecin devam ettiğini açıkladı.

AK Parti’nin temayül yoklamasının, belediye başkan adaylarının birlikte fotoğraf vermesi ve kol kola bulunmasıyla öne çıktığını belirten Elitaş, aday adaylarının birbirinden ayrım yapılmadan, içlerinden çıkan her adayın kendileri için değerli olduğunu ifade etti.

Bu birlikteliğin, partinin güçlü duruşunu yansıttığını dile getiren Elitaş, aday adaylarının hangisi seçilirse seçilsin, onların peşinde 31 Mart’ta sandıkta AK Parti oylarını patlatacaklarını belirtti.

Elitaş ayrıca, Cumhur İttifakı çerçevesinde tüm aday adaylarına, belediye başkanı adaylarına, il genel meclis ve belediye meclisi aday adaylarına başarılar diledi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku