BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Polat ailesine yeni baskın hepsi toplatılıyor

İstanbul’da Kara Para Aklama iddiasıyla gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik gerçekleştirilen operasyon sonucunda, 17 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, kara para aklamak ve vergi kanununa muhalefet suçlarına karıştıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan çift, emniyet birimleri tarafından ciddi bir operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyet birimlerindeki işlemleri devam ederken, Dilan-Engin Polat çiftinin evi ve iş yerlerinde bulunan araçlar, çekicilere yüklenerek Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü. Operasyonun detayları ve şüphelilerin sorgusu hakkında daha fazla bilgi alınana kadar, emniyet birimleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Kara para aklama, örgüt kurma ve vergi kanunlarına karşı suç iddialarıyla ilgili olarak yürütülen bu operasyonun gelişmelerini takip etmeye devam edeceğiz.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku