BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Rusya’da dünyanın gündeminde oturan olay

Rusya’nın batısındaki Çelyabinsk kentinde 2009 yılında ortadan kaybolan ve yıllardır bulunamayan 19 yaşındaki Ekaterina B., korkunç bir gerçeği ifşa ederek uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu. 14 yıl sonra ortaya çıkan genç kadın, Vladimir Cheskidov isimli bir adam tarafından kaçırıldığını açıkladı ve yaşadıklarını dehşet verici detaylarıyla anlattı.

33 yaşındaki Ekaterina B., 51 yaşındaki Cheskidov tarafından kaçırıldığını ve cani adamın annesiyle yaşadığı evin bodrumunda zorla “zindan” hayatına mahkum edildiğini söyledi. Genç kadın, kaçırıldıktan sonra sürekli cinsel saldırı, tecavüz ve işkenceye maruz kaldığını ifade etti. Şok edici açıklamalarında, Cheskidov’un 14 yıl boyunca onu seks kölesi olarak kullandığını ve 1000’den fazla kez cinsel ilişkiye girerek tecavüz ettiğini belirtti.

Polis korkunç bir manzara ile karşı karşıya kaldı

Ekaterina B.’nin şikayeti üzerine yapılan baskında, Rus polisi korkunç bir manzara ile karşı karşıya kaldı. Cheskidov’un evinde gözaltına alınan ve şu an tımarhanede polis gözetiminde tutulan adamın evinde, aynı şekilde kaçırılan Okşana isimli bir kadının parçalanmış kalıntıları bulundu. Okşana’nın 2011 yılında Cheskidov tarafından parçalara ayrıldığı tahmin ediliyor ve daha sonra parçalarının “haşlandığı” öğrenildi. Ayrıca, evin çatısında da Okşana’nın parçaları bulundu.

Cheskidov’un annesi Valentina’nın da evde yaşadığı ve bu dehşet verici olaylardan haberdar olduğu ortaya çıktı. Valentina da gözaltına alınarak sorguya çekildi.

Kaçtığı hikayesini de anlattı

Ekaterina B., kaçtığı hikayesini de anlattı. Cheskidov’un sarhoş olup bodrumdaki zindanın kapısını kilitlemeyi unuttuğu anı fırsat bilen genç kadın, Valentina’yı ambulans çağırmak bahanesiyle ikna ederek kaçmayı başardı. Ekaterina, 14 yıl boyunca kendi hayatını tehlikeye atarak dolaşan Cheskidov’un sürekli elinde bıçakla gezdiğini ve yanında yürürken bile bıçaklı olduğunu belirtti.

Polis, evde yapılan baskında laptop ve disklerde pornografik içerikler bulduğunu da açıkladı.

Dünyada yankı uyandırdı

Bu korkunç olayın ardından polis, Cheskidov’un eşi ve babasının durumunu incelemeye başladı. Cheskidov’un eşi “pencereden düşerek” ölmüş, babası da kısa bir süre sonra hayatını kaybetmişti. Rus medyası, eşi ve babasının cansız bedenlerinin evin bahçesinde gömülü olduğu ihtimalini aktardı.

Polislerin, Cheskidov’un evinde ve evin çevresinde incelemelerinin devam ettiği belirtiliyor. Bu dehşet verici hikaye, Rusya’da büyük yankı uyandırmış durumda.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku