BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Sinan Oğan, Millet İttifakı’na Karşı Türk Milliyetçileri Olarak Birleşiyoruz

MHP’den ihraç edilen Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararı aldı ve bu kararını bugün katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarla desteklediğini duyurdu. Oğan, programda, MHP lideri Bahçeli’nin de yer aldığı ittifakı seçmeyeceklerini belirtti ve HDP’nin destek verdiği ittifaka yönelik eleştirilerde bulundu. Ancak, memleketin çıkarları söz konusu olduğunda Türk milliyetçilerinin bir araya geleceğini vurguladı.

Oğan, Antalya’da gerçekleştirilen bir etkinlikte vatandaşlarla buluştu ve sığınmacılar konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları görüşmeleri paylaştı. Sığınmacıların geri dönüşlerinin belirli bir takvime bağlı olduğunu ifade eden Oğan, sınırlardaki güvenliğin artırılması taleplerine Cumhurbaşkanının olumlu yanıt verdiğini belirtti.

Sinan Oğan, 2015 yılında MHP’den ihraç edilmiş bir isim olarak, arkadaşlarıyla yaptıkları istişareler sonucunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklemenin en doğru karar olduğunu gördüklerini dile getirdi. Türk milliyetçileri ve Atatürkçülerin de bu doğru kararı destekleyeceğini söyledi. Oğan, mevsimlik milliyetçilerle değil gerçek milliyetçilerle hareket ettiklerini vurguladı. Bahçeli’nin de yer aldığı ittifakı tercih etmeyeceklerini belirten Oğan, HDP’nin destek verdiği ittifaka yönelik eleştirilerde bulundu. Ancak, Türk milliyetçilerinin, memleketin çıkarları söz konusu olduğunda bir araya geleceğini ifade etti.

Programda konuşan Oğan, Türkiye’nin düşmanlarına karşı duracaklarını ve Türk dünyasının dışında başka bir dünya inşa etmeye çalışanların yanında olmayacaklarını söyledi. Oğan, önümüzdeki seçimlerde Türkiye’nin dostlarını sevindireceklerini ve düşmanlarını kahredeceklerini ifade etti.

Sinan Oğan 1. Turda seçmenleri nasıl etkilemişti ve Cumhur İttifakı ile ilgili sözleri aşağıdaki yazımızdan okuyabilirsiniz 👇

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku