BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

EMADDER  ÜYELERİ İÇİN YARIN BÜYÜK GÜN

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), 21 Ocak 2024 Pazar günü (Yarın) saat 14:00’te Kartal Miting Alanı’nda Büyük İstanbul Mitingi düzenleyecek.

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) Kanunu, 3 Mart 2023 tarihinde yürürlüğe girmiş ve 08.09.1999 tarihinden önce SGK sistemine dahil olan 4 milyon kişiye emeklilik hakkı tanımıştı. Ancak, bu tarihten sonra sisteme dahil olan 5 milyon çalışanın hakları göz ardı edilmişti. EMADDER üyeleri, prim gün sayılarını doldurmalarına rağmen 09.09.1999 tarihinden sonra sisteme dahil olanların mağduriyetini dile getiriyor.

Mitingde, EYT haksızlıkları nedeniyle bir günle emeklilik hakkını kaybedenlerin yaşadığı mağduriyetler vurgulanacak. EMADDER üyeleri, iktidara seslenerek bu konudaki taleplerini yükseltecek ve adaletsizliğe dikkat çekecek. Miting, Türkiye genelinde emeklilik sistemiyle ilgili adalet taleplerini dile getiren önemli bir platform olacak.

Büyük İstanbul Mitingi, EMADDER üyelerinin bir araya gelerek seslerini duyuracakları ve EYT haksızlıklarına karşı mücadelelerini sürdürecekleri önemli bir etkinlik olarak bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku