BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kadıköy’de Restoranlar Öğrencilere Ücretsiz Yemek Desteği Sunuyor

Kadıköy’de Hangi Restoranlar Öğrencilere Ücretsiz Yemek Desteği Sunuyor. Kadıköy’de ücretsiz yemek veren restoranlar hangisi? Kadıköy’de öğrenciye ücretsiz yemek veren restoranlar hangisi? Kadıköy’de bedava yemek veren restoranlar hangisi? Kadıköy’de ücretsiz yemek veren restoranlar uygulaması. Kadıköy’de hangi restoranlar ücretsiz yemek veriyor. Kadıköy’de hangi restoranlar öğrencilere ücretsiz yemek veriyor?

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, öğrencilere destek olmak amacıyla birçok restoranın katıldığı bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, öğrenciler belirlenen gün ve saatlerde herhangi bir ücret ödemeden yemek yiyebiliyorlar. Kadıköy esnafı, Türkiye genelinde bu tür uygulamaların yayılmasını ve daha fazla öğrenciye destek sağlanmasını istiyor.

Bir üniversite öğrencisi konuyla ilgili olarak, “Kampanya güzel. Biz zaten her zaman değil de belli zamanlarda gelebiliyoruz. Bugün sınavlarımız bitmişti, onun şerefine buraya yemek yemeye geldik. Ama ihtiyacı olan çok fazla öğrenci var, onları da düşününce iyi bir kampanya. Biz de yararlanmaya çalışıyoruz.” şeklinde görüşlerini belirtti.

Öğrencilere ücretsiz yemek desteği sunan işletmelerden biri olan Musa Yedikardeş, kampanyaya ilişkin şunları söyledi: “İnstagram’da bir Kadıköy sayfası var, bu sayfa pandemi döneminde bir çağrıda bulundu. Bu çağrıya istinaden bu kampanyaya pandemi zamanında katıldık. Pandemiden sonra da bunu devam ettirme kararı aldık. Devam ettirme kararı alırken herhangi bir karşılık beklemedik. Sağ olsunlar, kendileri de saygı ve sevgi çerçevesinde tekrar bize geri dönüş sağladılar ve çok beğendiler. Bizim amacımız, bütün Kadıköy esnafı olarak öğrencilere ve halkımıza destek olmak. Şu an benim bildiğim kadarıyla yaklaşık 30 firma var, bu firmalar kampanyaya katkı sağlıyor.”

Kampanyaya katılan pilav dükkanı sahibi Feyyaz Keserci ise, “Kadıköy’deki esnaf kardeşlerimiz bir araya gelerek öğrenci kardeşlerimize bir nebze de olsa yardım etmek istedik. Ben pilavcıyım, elimden ne geliyorsa onu yapmaya çalıştım. Günde 13 öğrenciye burada ücretsiz yemek vermeye çalışıyorum. Kotamız dolduğu zaman da öğrenci kardeşlerimizi geri göndermemeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kadıköy’deki bu örnek uygulama, öğrencilere destek olmak ve dayanışmayı artırmak adına güzel bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Umuyoruz ki bu tür inisiyatifler, Türkiye genelinde yaygınlaşır ve daha fazla öğrenciye yardım eli uzatılır.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku