BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

18-29 Yaş Arasına Maddi Destek! Darda Olana Anında Çözüm! Destek Başvuruları Başlatıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, gençlerin evlilik hayallerini gerçekleştirmelerini desteklemek amacıyla büyük bir adım atıyor. Yeni başlatılan “Faizsiz Evlilik Kredisi” programı, 18-29 yaş arasındaki gençlere maddi yardım sağlayarak, hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını hedefliyor.

Kapsamlı Destek Programı:

Program kapsamında sağlanacak kredi, evlilik hazırlıkları ve gençlerin kendi projelerini hayata geçirmeleri için kullanılabilecek. Ayrıca, deprem bölgesinde yaşayan gençler için başvuru şartlarında esneklikler sağlanacak.

Öncelikli Başvuru Alanları:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın belirttiğine göre, öncelikli olarak Adıyaman, Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’daki gençler programa başvurabilecekler.

Uzun Vadeli ve Geri Ödemesiz Destek:

Kredi desteği 48 ay vadeli ve ilk 2 yıl geri ödemesiz olarak sağlanacak. Gençlerin projeleri ve evlilik planları da desteklenecek ve bu süreçte hayata geçirilmesine yardımcı olunacak.

Doğru ve Eksiksiz Başvuru Şartları:

Başvuru sürecinde belgelerin doğru ve eksiksiz bir şekilde hazırlanması önem taşıyor. Başvuruların belirlenen tarihler arasında yapılması gerekmektedir.

Online Başvuru ve Takip İmkanı:

Faizsiz evlilik kredisi başvuruları, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir. Başvuru süreci ve sonuçlarıyla ilgili tüm detaylar, web sitesi üzerinden takip edilebilecek.

Sonuç ve Değerlendirme:

Bu programla gençler, evlilik hayallerine bir adım daha yaklaşacaklar. Aynı zamanda kendi işlerini kurmak veya farklı projeler geliştirmek isteyenler için de bir fırsat sunulmuş olacak. Faizsiz Evlilik Kredisi, gençlerin hayallerine ulaşmalarını sağlayacak önemli bir destek olarak öne çıkıyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku