BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

EMADDER Üyeleri Tepkili! ‘Daha ne kadar çalışacağız?’

Kocaeli’de Emeklilikte Adalet Derneği’nin temsilcisi Azize Daler, Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’ın son açıklamalarına sert tepki gösterdi. Bakan Işıkhan’ın, staj mağdurları ve kademeli emeklilik bekleyenler için herhangi bir çalışma olmadığını ifade etmesine karşı Daler, sosyal medya hesabından güçlü bir şekilde yanıt verdi.

Emeklilikte Adalet Derneği Kocaeli Temsilcisi Azize Daler, Bakan Işıkhan’ın kademeli emeklilik ve staj mağdurları için bir çaba sarf edilmediğine dair açıklamasına karşı sessiz kalmadı. Daler, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Sayın Işıkhan çıkıp açıklama yaptı. Staj mağdurları ve kademe bekleyenlere herhangi bir çalışma yok, boşuna beklemesinler dedi. Nasıl yok? Ben 47 yaşındayım 7000 gün prim ödedim. Daha ne kadar çalışacağım, 7000 iş günü daha mı yapacağım? Beni çift mi emekli edeceksiniz, iki kere mi emekli olacağım? Buna itiraz ediyorum, lütfen sesimizi duyun yoksa bizden size oy falan yok. Bizi görmezden geleni bizde görmezden geliriz. Kademe varsa oy var kademe yoksa oy yok.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Kocaeli’de emeklilik bekleyenlerin ve staj mağdurlarının sesi olan Daler, yaşanan adaletsizliğe karşı net bir duruş sergiliyor. Emeklilik süreçlerinde yaşanan belirsizliklere ve adaletsiz uygulamalara karşı duyarlılık gösteren vatandaşlar, hükümet yetkililerinden konuya ilişkin adil ve çözüm odaklı yaklaşımlar bekliyor. Bu bağlamda, Azize Daler’in tepkisi, benzer durumda olanların sesine ses katıyor ve kamuoyunun dikkatini bu önemli konuya çekiyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku