BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Emekliye REKOR ÖDEME! Emekli Maaşınıza Ek 13.300 TL O Tarihte Yatacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilere yönelik büyük bir müjdeyle gündemi sallıyor. Mart ayı itibarıyla emeklilere yönelik sunulan ek ödemeler, artık IBAN numaralarına doğrudan 13300 TL olarak yatırılacak. Bu haber, maddi destek arayışında olan emekliler için büyük bir umut kaynağı olurken, Ziraat Bankası’nın emeklilere sağladığı nakit avans imkanı da ekonomik anlamda rahatlama sağlıyor.

SGK’nın duyurusuna göre, ek ödemeler artık emeklilerin IBAN numaralarına doğrudan yatırılacak. Bu önemli adım, emeklilerin banka şubelerine gitme zorunluluğunu ortadan kaldıracak ve ödemelerine daha hızlı ve kolay bir şekilde erişmelerini sağlayacak. Mart ayında yürürlüğe girecek bu düzenleme ile emekliler, finansal anlamda daha güçlü bir konuma gelecekler.

Ziraat Bankası da emeklilere destek olmak adına önemli bir adım atıyor. Banka, emeklilere özel olarak 13300 TL’ye kadar nakit avans imkanı sunuyor. Bu avantajdan faydalanmak isteyen emekliler, banka şubelerine başvurarak taleplerini iletebilecekler. Başvuru sürecinde belirli evrakların tamamlanması gerekebilir ancak Ziraat Bankası, bu süreci kolaylaştırmak adına gerekli olan her türlü desteği sağlıyor.

Emeklilerin bu avantajlardan faydalanabilmesi için belirli başvuru süreçlerini takip etmeleri gerekiyor. SGK’nın belirlediği süreçlere uygun şekilde IBAN numaralarını güncellemeleri ve gerekli prosedürleri tamamlamaları gerekecek. Ziraat Bankası’nın sağladığı nakit avans imkanından yararlanmak isteyen emeklilerin ise banka şubelerine başvurarak taleplerini iletmeleri yeterli olacak. Bu müjdeler, emeklilerin finansal anlamda daha güçlü bir konuma gelmelerini ve yaşamlarını kolaylaştırmalarını hedefliyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku