BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Yapı Kredi’den Acil Nakit İhtiyacı İçin Dev Kampanya! 40.000 TL Ödeme Almak İçin Başvurun

Türkiye genelinde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Artık acil nakit ihtiyacı olan herkes, Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan özel kampanya ile 40.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alma şansına sahip olacak. Bu yeni kampanya ile başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, cep telefonlarından SMS göndererek hızlı ve kolay bir şekilde başvuruda bulunabilecekler.

Pazar sabahı duyurulan bu kampanya ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, Yapı Kredi Bankası üzerinden 40.000 TL’ye kadar kredi kullanarak, 36 ay vadeli ödeme planı ile ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler, cep telefonlarından 44 11 numarasına bireysel TC kimlik numarası, aylık gelir bilgisi ve doğum tarihi bilgilerini yazarak bu mesajı göndererek başvurularını tamamlayabilirler.

40.000 TL’ye kadar yapılan kredi başvuruları onaylandıktan sonra, tüm vatandaşlara hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi ödemesi yapılacak ve onaylanan tutarları hesaplarına hızlıca aktarılacaktır. Yapı Kredi Bankası müşterileri ise bankanın mobil uygulamasını kullanarak, hafta sonu dahil olmak üzere bu krediyi rahatlıkla kullanabilirler.

Acil nakit ihtiyacınız varsa, Yapı Kredi Bankası’nın bu özel kampanyasıyla 40.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi almanın avantajlarını kaçırmayın. Hızlı ve kolay başvuru yaparak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Unutmayın, Yapı Kredi Bankası sizin yanınızda!

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku